dilluns, 6 de gener del 2014

ACPC amb Vicent Maurí



Acció Cultural dels Països Catalans (ACPC) vol mostrar tota la solidaritat amb el company Vicent Maurí de la Intersindical Valenciana, que demà serà jutgat en un judici verbal de faltes a les 10.30 al jutgat nº 11 de València al ser denunciat per la policia d'ocasionar un altercat d'ordre públic el passat 26 de juliol durant una concentració.

Segons un comunicat del sindicat IV "Les acusacions fetes són totalment falses. No és cert que hi haguera cap desordre públic ni que es diguera cap frase ofensiva. En acabar una concentració, la polícia va retindre tres persones per identificar-les." i  a més "el judici de faltes és una peça més de la repressió que utilitza el poder per retallar les llibertats democràtiques i les lluites socials."

Finalment, fem una crida a participar activament en la concentració que tindrà lloc el proper dia 7 de gener, a les 10 hores, a la Ciutat de la Justicia de València (Avinguda del Saler, 14) i a que envieu notes de suport i solidaritat davant del judici a la següent adreça de correu: 
intersindicalvalenciana@intersindical.org



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada